Tijdens mijn verblijf in Gambia heb ik met kleermaker Tim gesproken over het maken van mondkapjes. Met de aankomende mondkapjesplicht in Nederland, zal de vraag gaan toenemen. De standaard wegwerp mondkapjes zijn ten eerste erg lelijk en ten tweede erg slecht voor het milieu. Steeds vaker zie ik de blauwe mondkapjes op straat zwerven. Als we dan toch aan de mondkapjes moeten geloven, dan maar beter een een mondkapje met een vrolijke Afrikaanse print!

60 stuks heb ik mee terug kunnen nemen. Dit is een start, in de hoop dat er vraag is en dat Tim snel weer hard aan de slag kan om meer van dit soort leuke mondkapjes te maken. Voor 3,- EURO wordt het gewenste mondkapje middels de post bij je thuis bezorgd. De winst is 100 % voor Tim. Stuur mij een bericht via de website of per mail: maaikevanleeuwestijn@gmail.com en dan komt het in orde!
Ik hoop echt dat het succesvol is en dat Tim snel aan de slag kan om meer mondkapjes te maken!

1-mondkapje 2-mondkapje 3-mondkapje 4-mondkapje 5-mondkapje