Adama Njum

Hallo, graag wil ik mij aan je voorstellen. Ik ben Adama Njum, 43 jaar oud, trotse vader van mijn mooie dochter Awa en knappe zoon Falou, en taxichauffeur en reisgids in Gambia. Al jaren laat ik toeristen mijn land zien, het land waar ik erg trots op ben en toeristen graag over vertel. Ik kan met trots zeggen dat toeristen mijn dienstverlening prettig vinden en graag bij mij terugkomen in een volgende vakantie.
Hierdoor heb ik een grote en diverse klantenkring opgebouwd. Mijn talent is het kunnen inschatten wat de toeristen willen en hen overal en altijd een veilig en goed gevoel te geven. Ik neem mijn afstand indien de toerist dit wenst, en ik ben er voor de toerist als hij of zij dat nodig heeft. Ik werk met verschillende mensen samen en al deze mensen promoten op deze website hun diensten.
Samen met Maaike heb ik de Gambia Experience opgezet, en onze missie is de toerist het echte Gambia te laten zien en de diensten van mijn landgenoten aan te bieden. Ik sta voor u klaar met mijn mooie Mercedes 230 om u Gambia te laten beleven zoals u dat wenst!