Onze gidsen

Abdou Sonko

Abdou is chauffeur/gids en heeft al talloze trips op zijn naam staan. Hij kent alle uithoeken van Gambia en laat je graag zijn land zien!

Abdou is een gezellige man die je tijdens de rit naar je trips onderhoud met feitjes en weetjes over Gambia. Vraag Abdou wat over Gambia en hij vertelt ronduit. Jouw plezier en veiligheid staat voorop en Abdou doet er alles aan jou een onvergetelijke vakantie te geven in het land waar hij zo van houd!

 

Buba Jammeh

Buba, ook wel Bob genoemd, is chauffeur/gids die je heel graag entertaint tijdens je trips. Hij kent Gambia op z’n duimpje en ook Senegal en Guinee hebben weinig geheimen voor Buba.

Buba is een altijd lachende man die maar één doel voor ogen heeft, namelijk jou een fantastische vakantie geven! We noemen Buba ook wel Mr. Recommendation: zijn trips zijn pas compleet als er een positieve reactie op de website staat!

 

Lamin Sowe

Lamin is chauffeur/gids en een rustige en gezellige man die je heel graag alle mooie plekken in Gambia laat zien. Hij vertelt graag over zijn land en neemt alle tijd om jou kennis te laten maken met Gambia. 

Lamin straalt rust uit! Als je met hem op pad gaat, dan laat je alle stress en drukte van Europa achter je!

 

 

Omar Dampha

Omar is chauffeur/gids en een vrolijke en enthousiaste man die er alles aan doet jou een geweldige trip te bezorgen! Hij geniet net zo hard mee van de trip, het is net alsof ook hij alle bezienswaardigheden voor het eerst ziet. 

Ook voor Omar geldt: jouw veiligheid en jouw plezier staat voorop!

 

 

Captain Hippo

Captain Hippo is de bootgids die je naar Baboon Island bij Kuntaur brengt. Hij doet zijn naam eer aan door echt op zoek te gaan naar de nijlpaarden en zeer vaak met succes!

Captain Hippo is een gezellige man, hij houd van een praatje en weet zijn gasten echt goed te vermaken. Naast de boottocht naar Baboon Island, kan Captain Hippo je ook met een kano door een smalle kreek varen. Veel vogels en apen en geweldige natuur! Een dagje op pad met Captain Hippo is echt meer dan een aanrader!

Bootgids Pa Musa

Pa Musa is de gids waarmee je de boottocht over de rivier The Gambia maakt in Georgetown. Pa is een oudere man en weet uitstekend zijn boot over de rivier te manoeuvreren. Hij wil je heel graag de nijlpaarden laten zien en gaat niet terug voordat hij deze gevonden heeft. Pa neemt geen vaste tijdsduur voor de trip, dit is echt afhankelijk van de nijlpaarden. Ook wijst Pa je tijdens de tocht op vogels, apen en andere bijzondere dieren in de natuur. Pa houdt afstand en laat je echt met je gezelschap genieten van de boottocht. Een tocht met Pa is echt avontuur en zeer de moeite waard!

Vragen of informatie?

Wil je graag meer informatie of heb je vragen over onze reizen? Vul dan onderstaand contactformulier in en we proberen in 5 werkdagen terug te reageren.
Je kunt ook bij onze Tips en veelgestelde vragen kijken, wellicht staat jouw antwoord daar al bij.

Naam(Vereist)